in

Maturalna zabava TUŠ-a Antona Štifanića Poreč: Pogledajte kako im je bilo

Foto TUŠ A. Štifanića Poreč

Maturanti TUŠ-a Antona Štifanića Poreč 6. svibnja su zasjali u svom najboljem izdanju. Te večeri slavili su uspješan završetak svog srednjoškolskog obrazovanja i putovanja. Maturalna zabava tradicionalno se održala u klubu Byblos koji je već godinama domaćin ovog događaja.

Foto TUŠ A. Štifanića Poreč
Foto TUŠ A. Štifanića Poreč

Učenici 4. HTT i 4. THK, zajedno sa svojim razrednicama, organizirali su nezaboravnu večer na kojoj su se zabavili zajedno sa svojim profesorima, roditeljima i prijateljima. Svojim pismom zahvale zahvalili su se svim djelatnicima škole i roditeljima, a prisjetili su se i trenutaka koje će sigurno zauvijek pamtiti. U takve trenutke zasigurno se upisala i ova nezaboravna večer na kojoj su pokazali koliko su složni i koliko im je važno sebe, ali i školu pokazati u najboljem sjaju. 

Foto TUŠ A. Štifanića Poreč
Foto TUŠ A. Štifanića Poreč

Maturantima je ravnateljica škole, Tatjana Gulić Pisarević, čestitala na svakom njihovom uspjehu te im zaželjela svu sreću u njihovom daljnjem životnom i obrazovnom putu. Poručila im je i da sanjaju velike snove, da budu optimisti te da budu veliki i dobri ljudi. Podsjetila ih je da će škola uvijek biti tu za njih te da će im biti podrška u kojem god će se smjeru njihova karijera razvijati. 

Maturalnu večer uveličao je i gradonačelnik Poreča Loris Pršurić koji im je poručio da uživaju u životu i ostvare sve što su si zamislili.

Maturanti su se zabavili do dugo u noć, a sada ih još samo nekoliko dana dijeli od velikog dana, 26. svibnja, kada završava njihovo srednjoškolsko obrazovanje. 

Foto IDS

ISTRA U SABORU – Nemet o nedostacima sustava koji brine o djeci: Zaštitite djecu od vih oblika nasilja

Ilustracija Policijska uprava istarska

Policija zapošljava u Poreču, Puli, Bujama, Buzetu i Rovinju