in

NOVIGRAD: Besplatna radionica mjuzikla u CMIK-u

Foto CMIK Novigrad

Centar za manifestacije i kulturu Novigrad-Cittanova, popularni CMIK, poziva sve djevojčice i dječake od 7 do 11 godina na dvodnevnu radionicu mjuzikla i glume, koja će se u CMIK-u održati u tjednu školskih praznika, 22. i 23. veljače, od 15 do 19 sati.
“Draga djeco, želite li zimske praznike provesti kreativno, naučiti nešto novo i dobro se zabaviti? Volite plesati, glumiti i pjevati? Onda je ovo prilika za vas”, poručuju iz novigradskog CMIK-a. Dodaju i kako nikakvo predznanje ili prethodno iskustvo nisu potrebni – potrebno je tek malo dobre volje i slobodnog vremena, kojeg će u vrijeme zimskih ferija sigurno biti napretek.

Radionicu će u prostorima CMIK-a (Rivarela 7, nekadašnje gradsko kino) voditi iskusne voditeljice iz porečkog ONSTAGE studija za glumu i mjuzikl – Sheri Gržinić (dipl. glumica) i Angelica Zacchigna, (dipl. acc. jazz pjevanje), s bogatim iskustvom sličnih radionica u drugim sredinama, s različitim uzrastima, od djece do odraslih.

Kroz ovu dvodnevnu radionicu polaznici će upoznati osnovne tehnike glume, pjevanja, plesa i scenskog pokreta, izaći iz svoje komfort zone i bolje upoznati sebe i svoje umjetničke vještine. I naravno – dobro će se zabaviti!

Ono što je najvažnije – sudjelovanje je za polaznike potpuno besplatno! Potrebno je tek prethodno se prijaviti na e-mail adresu sheri.onstage@gmail.com<mailto:sheri.onstage@gmail.com>, putem koje se mogu zatražiti i eventualne dodatne informacije. Kod prijave potrebno je navesti samo ime i prezime djeteta te njegovu dob.

Na kraju dvodnevne radionice polaznici će za svoje roditelje, none i noniće, prirediti i malu demonstraciju onoga što su kroz dva dana naučili i pripremili. A bude li odgovarajućeg interesa, postoji mogućnost i da se ova radionica nastavi u okviru dužeg ciklusa, saznali smo u novigradskom CMIK-u.

policija mjerenje brzine akcija

Radari u Istri 15. veljače na 10 dionica

divlja svinja unsplash divljač

Dodijeljeno 130 tisuća eura za sprječavanje štete od divljači