in

NOVIGRAD: Kamp Maravea ugostio Dječji vrtić „Tičići“

Veselo i raspjevano bilo je u petak u Aminess Maravea Camping Resortu koji su posjetili predškolci iz Dječjeg vrtića „Tičići“ iz Novigrada. Tom prilikom Aminess je u sklopu svog programa društveno odgovornog poslovanja u Miramí Family Villageu organizirao brojne sportske i zabavne aktivnosti prilagođene njihovoj dobi.

Po dolasku u Miramí Family Village, mališane je dočekala vesela maskota Miramí koja im je poželjela toplu dobrodošlicu i odvela ih u Crazyology Lab, maštovito mjesto gdje djeca uče o svijetu i svim njegovim elementima koji ih okružuju kroz igru i zabavu.

Djeca su se također susrela i sa zanimljivim „plavim svijetom“ u obliku plavih blokova mekane teksture, idealnih za dječju igru. Upravo ovo mjesto pomaže u razvoju djece jer im omogućava da kroz nestrukturiranu igru svladaju različite vještine prepoznavanja i vizualnog razlikovanja pojmova i oblika koji se kasnije mogu usporediti s postojećim strukturama iz stvarnog svijeta. Djeca u igri s blokovima kreiraju nove scenarije, razvijaju kreativno izražavanje i oživljavaju svjetove, vozila ili građevine iz dječje mašte. Takvom igrom djeca sama određuju svoja pravila kako bi izgradili vlastiti maštoviti svijet, a upravo su se s ovim oblikom igre danas upoznala i djeca iz Dječjeg vrtića „Tičići“.

Jako nam je drago što sada već tradicionalno našim predškolcima Aminess osigurava nezaboravan poludnevni izlet-posjetu Miramí Family Villageu, te da se možemo pohvaliti odličnom suradnjom s Aminessom. Ovim putem zahvaljujemo u ime svih naših mališana i roditelja Dječeg vrtića „Tičići“. Djeca su oduševljena gostoprimstvom te edukativnim i zabavnim aktivnostima koje pruža Miramí Family Village. Vjerujemo kako će se svojim domovima vratiti puni novih saznanja, doživljaja i prekrasnih uspomena koje će zasigurno dugo pamtiti“, istaknula je Mirjana Andrilović, ravnateljica Dječjeg vrtića „Tičići“.

Osim u interaktivnim i edukativnim igrama, mališani su se u Miramí Family Villageu okušali i u plesu uz vesele dječje pjesmice te osvježavajuće napitke i grickalice. Na kraju izleta, djeci su uručene zahvalnice i pokloni za uspomenu.

vatrogasci pula

Policija objavila detalje o požaru kuće u kojoj je preminuo 82-godišnjak iz Muntića

Robert Iveta novi predsjednik Strukovne grupe trgovine HGK – Županijske komore Pula