in

POREČ: Gradi se novo igralište u Ulici I. G. Kovačića i obnavlja signalizacija na postojećima

Poreč: Gradi se novo sportsko igralište u Ulici I. G. Kovačića, obnova signalizacija na polivalentnim igralištima u Musaležu, Varvarima i Velenikima

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavlja s uređenjem dječjih i polivalentnih igrališta na području grada i prigradskih naselja. Ovih se dana odvijaju radovi na izgradnji novog polivalentnog igrališta u ulici I. G. Kovačića u naselju Bolnica, koje će biti opremljeno golovima i koševima, površine oko 200 metara kvadratnih.
U tijeku je obnova signalizacije na polivalentnim igralištima u naseljima Musalež, Varvari i Veleniki. Obnavljaju se linije koje označavaju konture i elemente rukometnog ili malonogometnog terena u bijeloj boji, te košarkaškog terena u žutoj boji.
Na svim igralištima kontinuirano se provodi redovno održavanje koje obuhvaća kontrolu sprava na dječjim igralištima, zamjenu dotrajalih i oštećenih dijelova igrala i klupa, te opreme na polivalentnim igralištima, a Grad Poreč-Parenzo i UO za komunalni sustav i dalje nastavljaju s njihovim uređenjem, u skladu s iskazanim potrebama mjesnih odbora i građana, priopćeno je iz Grada Poreča.

voda bez vode špina

Bez vode 20. svibnja poslovne zgrade u Poreču

policija nesreća ilustracija pixabay

Policija objavila detalje nesreće u kojoj je poginuo pješak – Na njega naletjela 36-godišnjakinja