in

POREČ-LABIN: Valamar razveselio više od 600 mališana povodom Sv. Nikole

Foto Valamar Riviera - Predstava u vrtiću Radost Poreč

Valamar je povodom blagdana Svetog Nikole posjetio porečke vrtiće i razveselio djecu prigodnim poklonima i predstavom u izvedbi dječje Čarobne scene.

Foto Valamar Riviera - Maro u Centru Liče Faraguna
Foto Valamar Riviera – Maro u Centru Liče Faraguna

Na sam blagdan svetog Nikole, u srijedu 6. prosinca, Valamar je za ukupno 611 djece iz porečkih područnih vrtića i Dječjeg vrtića Radost organizirao slatke poklone – Valfresco keksiće te čokoladnog Sv. Nikolu. U sklopu programa Valamar je djeci poklonio prigodnu predstavu “Čupko, mama, tata i ja” u izvedbi dječje Čarobne scene, koja se izvodila tijekom dva dana u svim vrtićima pod dječjim vrtićem Radost.

Valamar je ujedno razveselio i štićenike Centra Liče Faraguna posjetom Valamarove maskote Mara koji je podijelio prigodne poklone te proveo vrijeme u druženju s djecom. Centar Liče Faraguna jedan je od dva pobjednika ovogodišnjeg društveno odgovornog projekta “Valamar brine za marende fine”, u sklopu kojeg je Valamar organizirao kvalitetne i nutritivne obroke tijekom cijele godine za štićenike Centra.

Valamar od ranije podržava rad dječjeg vrtića Radost, a zajedno s Gradom Porečom ove je godine proširio zajedničku suradnju kako bi se dugoročno povećali kapaciteti vrtića, te je Valamar je kroz donaciju osigurao prostor za osamdesetak djece u prostorima hotela Pinia.

Prethodnih godina Valamar je u sklopu humanitarne akcije „Veliko srce Valamara“ donirao sredstva za poboljšanje uvjeta boravka djece u podružnicama vrtića Radost. Također, najmlađi Porečani su i česti gosti dječjih igrališta Valamarovih hotela, ljetovališta i kampova, dok se u prostorima Maro kluba hotela Pinia već nekoliko godina provode i programi Ljetnog kampa Društva Naša djeca.

Održivi razvoj i društveno odgovorna ulaganja u zaposlenike, proizvode, destinacije i lokalnu zajednicu okosnica su stvaranja novih dugoročnih vrijednosti poslovanja Valamara, piše u priopćenju koje potpisuju Odnosi s javnošću Valamar Riviera d.d.

policija traka mjesto nesreće

Pljačka u srcu Istre: Jutros ušetao u banku s pištoljem

ŠRD Zubatac

Juniori porečkog Zubaca izvrsni u Ičićima