in

POREČ: Lorena Bunčić najbolja srednjoškolka na natječaju udruge Mlada pera

Lorena Bunčić - Foto SŠ Mate Balote Poreč

Lorena Bunčić, učenica 2. razreda opće gimnazije Srednje škole Mate Balote Poreč, mlada je autorica koja je osvojila prvu nagradu u kategoriji srednjoškolaca na natječaju udruge Mlada pera „Da imam supermoć ova bi promjena morala doć’“.

Lorena Bunčić - Foto SŠ Mate Balote Poreč
Lorena Bunčić – Foto SŠ Mate Balote Poreč

Na natječaj su pristigli radovi iz svih krajeva Hrvatske: Zagreba, Dubrovnika, Opatije, Kumrovca, Ogulina, Kutine, Šibenika, Poreča… Žiri, sastavljen od članova udruge Mlada pera, odlučio je koji su mladi autori najbolje „pogodili u žicu“ te detaljno pojasnili kojim bi supermoćima promijenili ono što njih muči.

Udruga navodi da su mladi kreativci u svojim tekstovima naglasili da nije poanta u tome što bi napravili kada bi imali supermoći, već su ključne one supermoći koje oni već imaju u sebi i mogu ih koristiti svakodnevno, poput tople riječi, dobrote, pomaganja starijima, nemoćnima, sortiranja otpada i tako redom!

Čestitamo Loreni na uspjehu te se nadamo te se nadamo da ćemo ubrzo čitati neke nove radove! Lorenin rad možete pročitati na poveznici: https://www.top.medjimurje.info/…/lorena-buncic…/

Izvor Srednja škola Mate Balote Poreč

morana herak instruktorica pilatesa

MORANA HERAK, trenerica, studentica i majka: Preveliki je broj samoprozvanih YouTube trenera koji riskiraju zdravlje ljudi

waldorf

U Brtonigli se otvara Waldorfska škola