in

POREČ: Odbojkaški klub organizirao ljetni kamp nakon dugo godina – Velik broj polaznika u dvije smjene

Nakon dugo godina Odbojkaški klub Poreč  ponovno je organizirao ljetni kamp. Čak 44 polaznika u dvije smjene pod vodstvom trenera Dragana Salapure i Abdela Zolote kroz zabavu i igru savladali su zacrtani program.
U toku dva tjedna djevojčice su u jutarnjim satima odrađivale treninge na beach volley terenu Gradskog kupališta, nakon toga su imale organiziran ručak, kupanje te razne igre i zabavu. U toku tih dva tjedna neke su se tek upoznale s odbojkaškim elementima, dok su neke imale priliku usavršiti ih, a sve to uz međusobno druženje i upoznavanje novih prijateljica.

Jedan dan u tjednu bio je rezerviran za izlet vlakićem u Zelenu lagunu i igranje beach volleya na terenima kod Ski lifta.
Tokom prve smjene došla ih je posjetiti i odbojkaška reprezentativka, Laura Miloš, bivša igračica OK Poreč, koja je isto svoje odbojkaške početke napravila u nekadašnjem ljetnom kampu.
Osim porečkih cura u kampu su sudjelovale i cure iz Kaštelira i jedna iz Labina.
Svoje zadovoljstvo organizacijom nisu krili ni roditelji ni djevojčice koje su kamp pohađale, tako da svi zajedno jedva čekaju sljedeću godinu.

-Želimo se ovom prilikom zahvaliti Boćarskom klubu “Novo Naselje”, restoranu “L’Artigiano”, pizzeriji “Nono”, trgovačkom društvu “Vita Leva”, tiskari „Sigra”, tvrtki Marketing B1 te Gradu Poreču koji su svaki na svoj način doprinijeli našem uspjehu. Posebno hvala ide Sportskoj zajednici Grada Poreča i njezinim djelatnicima koji su nam osposobili, opremili i održavali teren na gradskom kupalištu gdje smo i imali stalnu bazu našeg kampa, poručili su iz Odbojkaškog kluba Poreč.

Slovenija od danas, 15. srpnja, mijenja režim ulaska u zemlju i tranzita

NOVIGRAD: Završen ljetni stolnoteniski kamp