in

POREČ: Plesni studio MOT otvorio upise za djecu u svoje radionice

Studio za izvedbene umjetnosti “MOT 08” objavljuje UPISE u plesne radionice za djecu  već od 3,5 godine : ONLINE putem linka:  https://upisi.mot08.hr  ili osobno za adresi Karla Huguesa 26/B u Poreču od 1.09. do 3.09.2021. od 17 do 19 sati.

Broj polaznika radionica je brojčano limitiran, u skladu s pedagoškim I epidemiološkim standardima s obzirom na uzrast djece.

Upisi su namijenjeni svima koji imaju afinitet za ples bez obzira na razinu znanja. Polaznici se raspoređuju u plesne skupine po dobi i sposobnostima.

Program rada udruge sastoji se od sustavne edukacije prvenstveno na području plesa, kazališta, odnosno na širem području izvedbene umjetnosti. Voditeljice plesnih skupina  koristeći pokret i priču omogućuju djeci zajedničku, kreativnu plesnu igru. Uz zabavu razvijaju koordinaciju, vještine kretanja i imaginaciju. Istraživanjem pokreta, ritma i glazbe stječu kreativno iskustvo – upuštaju se u avanturu u kojoj pretvaraju svoje okruženje u magični prostor, istražuju ga i oblikuju maštom. Razvijaju sklonost plesu i muzikalnost, jačaju tijelo, savladavaju plesne elemente i pokrete važne za učenje koreografija koje prezentiraju na raznim manifestacijama i natjecanjima.

S obzirom na veliku navalu prvog dana upisa postoji mogućnost da se prijava za upis u plesne radionice nije zabilježio, stoga iz MOT-a mole sve koji nisu dobili potvrdu o upisu na mail ili putem sms poruke  da ponove prijavu.

 Sve informacije oko upisa i programa mogu se dobiti na brojeve telefona: 091/206 2922  ili 097/ 7943 897.

Policajka Nataša Rogić uspješno otrčala 171 kilometar oko Mont Blanca

POREČ: Nova akcija darivanja krvi