in

TAR: Izvanredan rezultat za Anouk Mayu Hanohov na državnom natjecanju iz njemačkog jezika

Foto OŠ Tar-Vabriga

Nakon dvije godine što se državno natjecanje održavalo online zbog epidemioloških mjera, ove se godine Državno natjecanje iz njemačkog jezika održalo uživo i to u Zadru od 4. do 6. svibnja. Natjecanje se održalo u OŠ Petra Preradovića dok je svečana dodjela nagrada bila na Sveučilištu u Zadru. Sveukupno je pozvan 61 učenik iz srednjih i osnovnih škola.

Anouk Maya Hanohov , učenica 8.b razreda Osnovne škole Tar-Vabriga, također je jedna od pozvanih na državno natjecanje, a osvojila je izvanredno 1. mjesto u svojoj kategoriji s maksimalnim brojem bodova. 

Prvi dan provjeravale su se pisane vještine koje čine pisanje  sastava na određenu temu te slušanje i čitanje s razumijevanjem i poznavanje vokabulara. Drugi je dan uslijedio usmeni dio čime je učenica potvrdila savršeno poznavanje jezika na svim razinama.

Anouk je briljirala u svim elementima i to maksimalnim brojem bodova te na samoj svečanoj dodjeli istaknuta je kao jedina iz svih kategorija natjecanja koja je ostvarila svih 90 bodova koliko se moglo na natjecanju osvojiti.

-Iznimna mi je čast što sam takvu učenicu mogla voditi do državnog natjecanja, jer je rad s njom bio pravo zadovoljstvo. Sposobnosti koje ona ima van serijske su, što dokazuje i postignutim brojem bodova na tako iznimno teškom natjecanju. Imala je jaku konkurenciju u kategoriji izvornih govornika, ali ju je s lakoćom pobijedila“,rekla je njena mentorica Tiana Orihovac Knezoci.

Čestitamo Anouk na osvojenoj nagradi i želimo joj daljnji uspjeh u svemu što radi, poručili su iz OŠ Tar-Vabriga.

miletić glušac foto županija

Dana pobjede nad fašizmom i Dana Europe – Miletić: Istra oduvijek korak ispred vremena

Planinarenje učenika OŠ Tar-Vabriga

Dan planinarenja za učenike OŠ Tar-Vabriga