in

Uskoro upisi u USB-ov Ljetni kamp u Taru

Foto USB - Ljetni kamp u Taru

Porečka Udruga mladih Urbana Subkulturna Baza – USB, u suradnji s Općinom Tar – Vabriga, po treći put u Taru organizira Ljetni kamp za djecu i mlade od 4 do 14 godina. Novost je da će se u prvoj smjeni, od 3. do 15. srpnja, odvijati popularni Mjuzikl kamp, dok su za drugu smjenu, od 24. srpnja do 5. kolovoza, u pripremi raznovrsne zabavne i sportske radionice i aktivnosti. A sve to pod vodstvom USB-ovih stručnih voditelja.

Foto USB - Ljetni kamp u Taru
Foto USB – Ljetni kamp u Taru

Polaznike obje smjene očekuje pomno pripremljen program s plesom, pjevanjem, glumom, scenskim pokretom, izradom scenografije i likovnim tehnikama, školom plivanja i nizom drugih kreativnih i edukativnih aktivnosti. Ipak, u Mjuzikl kampu će naglasak biti na scensko-glazbenom stvaralaštvu, dok će u dugoj smjeni radionice i aktivnosti biti usmjerene na sport i rekreaciju, modificirane sportske igre i zanimljive discipline. Dobra zabava je, naravno, osigurana za sve tijekom cijelog Ljetnog kampa!

Dio sadržaja i druženja predviđeni su u prostorima tarskog vrtića. Svakodnevno će se mjesto radnje prebacivati i u Kamp Lanterna, gdje su na repertoaru plivanje i igre u moru. Uključeni su jedan topli obrok i voćna marenda. Cijena za jednu smjenu iznosi 228 eura, a zahvaljujući sufinanciranju Općine Tar – Vabriga, za djecu i mlade s prebivalištem na području Tara i Vabrige ona iznosi 128 eura.

Foto USB - Ljetni kamp u Taru
Foto USB – Ljetni kamp u Taru

Upisi u Ljetni kamp odvijat će se putem on-line obrasca koji će biti objavljen početkom sljedećeg tjedna. Sve dodatne informacije moguće je dobiti od koordinatora kampa Valentina Gašparinija, telefonom na broj 095 517 6388, i to radnim danima od 9 do 12 sati.

Foto NK Funtana

Funtana slavila u Potpićnu

Oleg Butković i Dario Silić - Foto Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture

Potpisan ugovor za nastavak izgradnje Istarskog ipsilona “težak” 200 milijuna eura