in

Dovršeno dječje igralište u Ladrovićima, drugo se gradi u Radmanima

Ladrovići

Ususret novoj školskoj godini, te u dogovoru s mjesnim odborom i mještanima, Grad Poreč-nastavlja ulagati u polivalentna i dječja igrališta na svome području.

Tako su u naselju Radmani u tijeku pripremni radovi za uređenje dječjeg i polivalentnog igrališta. Prvo je to igralište takvoga tipa u naselju, a sastojat će se od dvije cjeline: dječjeg igrališta sa spravama poput dvostruke ljuljačke, kućice, tobogana, dok će asfaltirano igralište biti opremljeno košem za košarku i dva gola za mini nogomet. Oba igrališta bit će opremljena i klupom, koševima za smeće i zaštitnom ogradom kako bi djeca moga bezbrižno uživati u igri. U naselju Ladrovići je kraj postojećeg dječjeg igrališta uređeno i manje polivalentno igralište, s pripadajućom opremom i zaštitnom ogradom, a podsjetimo kako je u tijeku i izgradnja igrališta u St. Portun, priopćeno je iz gradske uprave.

Radove izvodi poduzeće Cesta kao najpovoljniji ponuditelj nakon provedenih postupaka javne nabave, a izgradnjom novih igrališta Grad nastavlja trend ulaganja u sport  i rekreaciju na području svih mjesnih odbora.

I ovog vikenda POREZNA i CARINICI u akciji – kontrolirat će frizeraje i još dvije djelatnosti

Porečki odbojkaški klub dogovara suradnju s Cannesom – ciljevi osvajanje naslova prvaka Hrvatske i razmjena igrača