in

Edukacija za obrtnike i poduzetnike o radnim odnosima i poslovnim izazovima u 2021.

Za obrtnike i poduzetnike organiziraju se dva besplatna i zanimljiva webinara (predavanja putem interneta). Prvi je “Virtualno poslovanje: Izazovi i prilike za mala i srednja poduzeća 2021.” koji će biti dostupan na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA u četvrtak, 18. veljače, u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

Uslijed pandemije i drastičnog smanjenja društvenih kontakata, u fokus mnogh poduzeća su tijekom 2020. naglo dospjeli digitalni alati i različiti oblici virtualnog poslovanja. Po McKinseyu, digitalizacija društva se ubrzala za 3 do 7 godina. Što mala i srednja poduzeća mogu učiniti u 2021.-oj kako bi što bolje iskoristila prilike koje se otvaraju kroz virtualno poslovanje? Cilj radionice je upoznati poduzetnike s s alatima, procesima i dobrim praksama u području virtualnog poslovanja.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.

Radi projektnih obveza prijaviti se treba na na POVEZNICI http://prijave.ida.hr/…/c931c33d1eb042a096039d682e6863a3/

Za sve dodatne informacije treba se obratiti Jeleni Nikolić (jelena.nikolic@ida.hr, +385 52 381 900)

—————————————————————————-
Drugi webinar je na temu “Radni odnosi”
kojeg organizira Obrtnička komora Istarske županije. Prvi seminar (4.3.2021.) bavit će se zasnivanjem i pravima iz radnog odnosa, a naredni će se baviti pitanjima prestanka i raskida radnih odnosa.

Predavačica je pravna savjetnica Obrtničke komore Istarske županije dipl. iur. Snežana Klarić.

Seminar je besplatan za članove Obrtničke komore Istarske županije, a prijaviti se možete do 2.3.2021. mail ok-istre@ok-istre.hr. 

Pitanja možete dostaviti i prije održavanja webinara. Nakon prijave, biti će vam poslan link na povezivanje i uključivanje u seminar. Potrebno je da prije toga na vaš uređaj s kamerom (PC s kamerom, tablet, mobitel ili sl.) instalirate ZOOM aplikaciju (možete ju preuzeti s interneta ili u trgovini aplikacijama na vašem telefonu).

Crveni i narančasti Meteoalarm zbog izrazito hladnog vremena i jake bure

Božinović objasnio sve detalje novih mjera, što se otvara i kako