in

FUNTANA: Predložite dobitnike nagrada u čast Danu općine i zaštitnika sv. Bernarda

Dan općine Funtana 2023. - Foto Antonio Paljuh - Ilustracija

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području Općine Funtana da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Općine Funtana u 2024. godini.

Prijedlozi se dostavljaju Komisiji za dodjelu javnih priznanja Općine Funtana, najkasnije do 17. srpnja 2024. godine, na adresu: Općina Funtana-Fontane, Istarska 17, 52452 Funtana, putem obrasca za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnog priznanja, koji se može preuzeti na web stranicama općine ili u općinskoj upravi u papirnatom obliku.

Nagrade i priznanja dodijelit će se na Dan Općine Funtana 20. kolovoza, pojedincima i pravnim osobama za naročite uspjehe, djela i postignute rezultate iz područja gospodarstva, znanosti, kulture i tehničke kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta, zaštite okoliša, turizma te drugih javnih djelatnosti od značaja za Općinu Funtana.

Kandidati se mogu predložiti za sljedeće nagrade i priznanja:

  • Nagrada Općine Funtana – Sv. Bernardo: dodjeljuje se za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Općine Funtana-Fontane ostvarena u posljednje dvije godine,
  • Nagrada Općine Funtana za životno djelo: dodjeljuje se fizičkoj osobi za cjelokupno postignuće koje je ona ostvarila tijekom svog životnog vijeka, a koje predstavlja izuzetan doprinos razvitku i ugledu Općine Funtana-Fontane.

Foto DeguStazione Tar

TAR: Pogledajte koje marende ovog tjedna nudi bistro DeguStazione

novigrad

U Novigradu sajam “Domaće je najbolje”