in

FUNTANA: Predložite dobitnike općinskih priznanja i nagrada

Dan općine Funtana/Ilustracija iz 2019. - Foto Tanja Kocijančić

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području općine Funtana-Fontane da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja Općine Funtana-Fontane u 2021. godini.

Prijedlozi se dostavljaju Komisiji za dodjelu javnih priznanja Općine, najkasnije do 19. srpnja 2021. godine, na adresu: Općina Funtana-Fontane, Bernarda Borisia 2, 52452 Funtana, putem Obrasca za dostavu prijedloga kandidata.

Nagrade i priznanja dodijelit će se na Dan Općine Funtana 20. kolovoza, pojedincima i pravnim osobama za naročite uspjehe, djela i postignute rezultate iz područja gospodarstva, znanosti, kulture i tehničke kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta, zaštite okoliša, turizma te drugih javnih djelatnosti od značaja za Općinu.

Kandidati se mogu predložiti za sljedeće nagrade i priznanja:

  • Nagrada Općine Funtana – Sv. Bernardo: dodjeljuje se za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled Općine Funtana-Fontane ostvarena u posljednje dvije godine,
  • Nagrada Općine Funtana za životno djelo: dodjeljuje se fizičkoj osobi za cjelokupno postignuće koje je ona ostvarila tijekom svog životnog vijeka, a koje predstavlja izuzetan doprinos razvitku i ugledu Općine Funtana-Fontane.

Više informacija naći ćete na službenoj općinskoj stranici.

Zbog velike količine pesticida s tržišta povučeni krastavci

ljekarna apoteka ilustracija foto pixabay

Dežurna ljekarna u Poreču na Dan antifašističke borbe