in

FUNTANA: Predložite dobitnike općinskih priznanja i nagrada

Funtana/Foto: Tanja Kocijančić

Općina poziva sve pravne i fizičke osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem na području Općine Funtana da upute svoje prijedloge kandidata za dodjelu nagrada i priznanja za 2019. godinu.

Prijedlozi se dostavljaju komisiji za dodjelu javnih priznanja, najkasnije do 19. srpnja, na adresu: Općina Funtana, Bernarda Borisia 2, 52452 Funtana, putem obrasca za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnog priznanja, koji se može preuzeti na web stranici općine ili u papirnatom obliku u općinskoj upravi.

Nagrade i priznanja dodijelit će se na Dan Općine 20. kolovoza pojedincima i pravnim osobama za naročite uspjehe, djela i postignute rezultate iz područja gospodarstva, znanosti, kulture i tehničke kulture, zdravstva i socijalne skrbi, odgoja i obrazovanja, sporta, zaštite okoliša, turizma te drugih javnih djelatnosti od značaja za Općinu Funtana.

Kandidati se mogu predložiti za sljedeće nagrade i priznanja:

− Nagrada Općine Funtana – Sv. Bernardo: dodjeljuje se za iznimna dostignuća i doprinos od osobitog značenja za razvitak i ugled općine ostvareni u posljednje dvije godine,

− Nagrada Općine Funtana za životno djelo: dodjeljuje se fizičkoj osobi za cjelokupno postignuće koje je ona ostvarila tijekom svog životnog vijeka, a koje predstavlja izuzetan doprinos razvitku i ugledu općine.

Porečka GIOSTRA – Bogat nedjeljni program uz viteški turnir, Graškolina, spirite i brigante

HTZ objavio poziv za izbor nacionalnog pobjednika za Europsku destinaciju izvrsnosti