in

FUNTANA: Zbog obnove kolnika zatvara se Ribarska ulica od vrtića do luke

Foto Tanja Kocijančić

U Funtani će sutra, 27. svibnja, početi rekonstrukcija ceste u Ribarskoj ulici, od križanja s Ulicom Frane Blečića (kod Dječjeg vrtića Tići) do križanja s Ulicom Grgeti, odnosno do skretanja za Autokamp Istra, te dio Ulice Cerlenki od spoja s Istarskom do križanja s Dalmatinskom ulicom.

Uslijed izvođenja radova za sav promet bit će zatvoren dio Ribarske i dio Ulice Cerlenki te je potrebno koristiti zaobilazne ceste (Ulica Grgeti i nova ulica koju je tvrtka Valamar Riviera izgradila pored kampa Istra do luke) i vozila parkirati izvan obuhvata zone izvođenja radova.

Od načelnika Općine Funtana Mladena Grgete doznajemo da su radovi odgođeni za dva tjedna zbog vremenskih neprilika, te da će trajati oko tjedan dana. Osim navedenog, istaknuo je, obnovit će se i dio kolnika u Dalmatinskoj ulici koji je zbog višemjesečne obnove glavne ceste poprilično u lošem stanju.

Obnovu Ribarske ulice financira porečka Valamar Riviera koja je cijelu zimu izvodila radove u svom kampu Istra, gdje je investicija također pri kraju.

Građani se mole za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije za vrijeme izvođenja radova.

Analiza: Iz godine u godinu Valamar Riviera pojačava dividendu, a Plava laguna primanja radnika

Pijanist Kristian Keil nastupa u Umjetničkoj školi Poreč 27. svibnja