in

INVESTICIJE: Usluga Poreč ulaže u poslovne prostore, objekte i uslugu. U planu obnova gradske tržnice

Foto Usluga Poreč

-Kontinuiranim ulaganjem u poslovne prostore, objekte pod upravom Usluge Poreč i nabavom nove mehanizacije, strojeva i vozila osiguravamo najveću razinu kvalitete usluga koje pružamo, poboljšavamo i ubrzavamo poslovne procese, a svim našim partnerima osiguravamo učinkovitije i konkurentnije poslovanje, ističu iz komunalnod poduzeća Usluga Poreč.

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč

Dodaju da su dosad realizirali nekoliko projekata usmjerenih na unaprjeđenje poslovnih prostora na Tržnici Poreč. Jedan od značajnijih je sanacija krovišta iznad poslovnih prostora, što je uključilo zamjenu pokrova, demontažu starih i postavljanje novih sljemenjaka, sanaciju ravnog dijela krovišta te postavljanje toplinske izolacije na sve površine krovišta.

U zatvorenom dijelu tržnice zamijenjena su ulazna vrata. Tako su postavljena tri nova seta dvokrilnih aluminijskih automatskih evakuacijskih vrata sa senzorima pokreta. U sklopu ovih aktivnosti, krenulo se i sa zamjenom vanjske stolarije, a gdje je jedan dio već odrađen, dok je drugi u planu u narednim tjednima. U planu su i daljnje aktivnosti, poput ugradnje sustava za hlađenje, grijanje i ventilaciju u unutarnjem dijelu gradske tržnice, te uređenje fasade na preostalom dijelu upravne zgrade i poslovnih prostora.

Sve su ovo aktivnosti koje će se uklopiti s planiranom rekonstrukcijom  i uređenjem otvorenog dijela gradske tržnice Poreč, a za što je već izrađeno idejno rješenje i ugovorena izrada glavnog projekta.

Noa vrata na zatvorenom dijelu Tržnice Poreč
Noa vrata na zatvorenom dijelu Tržnice Poreč – Foto Usluga Poreč

U dijelu upravljanja poslovnim prostorima, a s obzirom na kretanja na tržištu rada, neiskorišteni poslovni prostor u Prvomajskoj ulici preuređen je i obnovljen na način da je ondje organiziran smještaj za sezonske djelatnike Društva. Prostor je uređen za smještaj ukupno 8 djelatnika, te je podijeljen na dva kata, svaki s malom zajedničkom kuhinjom i kupaonicaom. Ovom investicijom Društvo želi postati konkurentan poslodavac te na taj način osigurati dovoljan broj djelatnika za turističku sezonu kada se obim posla višestruko uveća.

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč

-Značajan investicijski ciklus planiran je i u drugim radim jedinicama. Na porečkom gradskom groblju u planu je izgradnja dodatnih grobnih mjesta i to niša za ljesove i niša za urne, za što je već dobivena građevinska dozvola. Radi se o izgradnji takve vrste grobnih mjesta koje već par godina nema više na raspolaganju. Osim toga, nastavlja se s već započetom sanacijom starih grobnica, također u Poreču, a za ovu godinu planirana je sanacija desetak takvih grobnica, istaknuli su iz Usluge.

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč – Investicije na groblju

Šahovski turnir - Foto TZ Vrsar

Šahovski turnir “Vrsar open 2023” uz bogat nagradni fond

POREČ: Velik uspjeh bodybuilderica u Skoplju