in

Mala škola poduzetništva za žene u Poreču

Foto Grad Poreč

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u četvrtak i petak, 20. i 21. listopada 2022. godine u Domu obrtnika Poreč održat će se Mala škola poduzetništva za žene u organizaciji Grada Poreča i udruženja International Women´s Business Network iz Zagreba. Mala škola poduzetništva za žene namijenjena je ženama koje tek žele otvoriti svoje poduzeće, onima koje su krenule u poduzetništvo ali i onima koje imaju svoje tvrtke.

Dvodnevna edukacija usmjerena je na sve poduzetnice koje se žele obučiti za upravljanje poduzećem i naučiti nove alate za uspješan posao. Edukaciju vode predavačice koje su u poduzetništvu već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto? Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

PROGRAM:

1. dan:                                                        

9:30 – 10:00 – registracija sudionica

UVODNO PREDSTAVLJANJE

10:00- 11:00 – Marketing i utjecaj društvenih mreža – Ivana Radić

11:15-12:30 – Digitalni marketing u službi prodaje – Ivana Fakin

12:45 – 14:00 – Po čemu se razlikujete od drugih na tržištu  – CANVAS BUSINESS MODEL  – Kako napraviti svoj WOW posao  – Ivana Radić (radionica)

2. dan:

10:00-11:00  – Prodajna komunikacija i bonton u poslovnim odnosima  – Ivana Radić

11:15 – 12:15 – Poslovna komunikacija putem interneta – Ivana Fakin

12:30-14:00 – Kako pokrenuti online prodaju – RADIONICA – Ivana Fakin

Kraj edukacije – podjela diploma

Ovo je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, udruge i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, priopćeno je iz Grada Poreča.

Foto TZ Vrsar - Ilustracija - Zbava na Ribarskoj fešti u kolovozu 2022.

TZ VRSAR raspisao javni poziv za sufinanciranje manifestacija

stop palica auto policija

ULETILA U KRUŽNI TOK: Vozila pod utjecajem alkohola