in

MJESEC PODUZETNIŠTVA: Marinela Dropulić Ružić pomoći će riješiti konflikte među zaposlenicima

Konflikti. Neučinkovitost. Neuvažavanje. Nemotiviranost. Glavobolje – ovo su samo neki od simptoma nerazumijevanja među djelatnicima i unutar timova. 

O tome zašto „nikako na zelenu granu“ s ljudima i kako to promijeniti objašnjava doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić na besplatnoj edukaciji u utorak, 15. listopada, s početkom u 17 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju. Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na e-mail adresu: maja.strazic@porec.hr s naznakom „Edukacija – Marinela Dropulić Ružić” najkasnije do utorka 15. listopada u 10 sati.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Više o predavačici:

Doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, certificirani je Executive Business i Whole Brain coach koja pomaže i pojedincima i organizacijama prepoznati svoje skrivene potencijale, razviti ih u talente i staviti u funkciju osobnog i organizacijskog rasta. Certificirani je i mentor za rad s mladim nezaposlenim osobama.

Iskustvo u agenciji za posredovanje pri zapošljavanju te desetogodišnje znanstveno iskustvo u području turizma i upravljanja ljudskim potencijalima stavlja u funkciju procesa razvoja ljudskih potencijala koje provodi kroz svoju konzultantsku firmu Meraklis.

Dovršeno novo parkiralište kod Doma zdravlja Poreč

Uvod u tinjanski sajam: Najbolji istarski PRŠUTI predstavljeni u Zagrebu