in

Mjesec poduzetništva – Prezentacija EU projekta „Poduzetništvo i sport u Poreču – nove poslovne prilike”

Foto Grad Poreč - dvorana Žatika

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u utorak, 4. listopada 2022. u dvorani Žatika (Press centar), s početkom u 18.30 sati održati će se prezentacija EU projekta i panel rasprava „Poduzetništvo i sport u Poreču – nove poslovne prilike“.  

Event će otvoriti značajne teme iz područja sporta i poduzetništva usmjerene na važnost obrazovanja u sportu, poticanja poduzetničkog duha i klime kod sportaša, važnost sporta za fizičko i mentalno zdravlje, te predstaviti web platformu za učenje kao i obrazovne online materijale nastale kao rezultat projekta Endurance (Entrepreneurial Capacity building for Sport) odobrenog u sklopu programa Erasmus +, čiji je partner Sportska zajednica grada Poreča.

Pozivaju se svi sportaši i sportašice, poduzetnici i poduzetnice te svi zainteresirani da se pridruže eventu te doprinesu jačanju i daljnjem razvoju sportskog poduzetništva u okruženju i šire.

-Event je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, objavio je Grad Poreč.

Foto TZ Tar-Vabriga

Vikend na Poreštini: U Taru 71-godišnjak izazvao nesreću pod utjecajem alkohola

Foto Dom Poreč

POREČ: Učenici iz Sv. Lovreča razveselili korisnike Doma za starije