in

Nova parkirališta kod Obrtničkog doma i Veterinarske bolnice

Foto: Grad Poreč

Završena je izgradnja novog parkirališta s 13 parkirnih mjesta kraj Obrtničkog doma u Poreču. Izgradnja ovog parkirališta bila je važna jer su zbog velike posjećenosti Obrtničkog doma i nedovoljnih parkirnih kapaciteta, korisnici nerijetko automobile parkirali na prometnicu ili zelenu površinu kraj Obrtničkog i Vatrogasnog doma. Time je često bio onemogućen prolaz vatrogasnim vozilima, čime je dodatno bila narušena sigurnost i mogućnost izlazaka na intervencije, priopćio je danas Grad Poreč preko svoje službe za odnose s javnošću.

Vatrogasni dom ima osigurana dva prilaza, ali novo će im parkiralište pomoći u boljem funkcioniranju. Zadovoljstvo ovim zahvatom izrazili su i iz Udruženja obrtnika Poreč, čija se kongresna dvorana koristi za mnogobrojna javna i druga događanja, a unutra su smješteni i drugi poslovni subjekti čiji korisnici koriste parking.

Izvođač radova vrijednih oko 80.000 tisuća kuna + PDV je Cesta Pula, a investitor Grad Poreč.

Završena je i izgradnja parkirališta kraj Veterinarske bolnice Poreč u Vlašićevoj ulici, gdje je napravljeno pet parkirnih mjesta. Također, uz parking sanirana je i nanovo asfaltirana pristupna cesta u površini od 320 četvornih metara. Svi se radovi izvode u skladu s važećim prostornim planom. Radove je izvelo poduzeće Cesta.

RUKOMETNA POSLASTICA U SUBOTU: Porečani igraju protiv Zameta

Puležan u stanu njegovao plantažicu marihuane