in

Ovog mjeseca kreće direktna brodska linija od TRSTA do POREČA i ROVINJA

Foot Liberty Lines

Linije talijanske tvrtke Liberty Lines od ovog će mjeseca morskim putem povezati Trst sa zapadnom obalom Istre i Malim Lošinjem tijekom ljetnih mjeseci. To će puno značiti, s obzirom na nesnosne gužve na cestama tijekom turističke sezone.

Naime, kako prenose talijanski mediji, vijest je to koju treba pozdraviti s velikom naklonošću, s obzirom na proteklih nekoliko godina u kojima je ova tvrtka – a radi se o najvećoj u Europi po floti hidroglisera – osigurala morske veze sa svojim najmodernijim plovilima.

Usluga će biti operativna od 29. lipnja na dnevnoj bazi – osim utorka – s dionicama koja uključuju povratna putovanja istog dana. Destinacije Piran, Poreč, Rovinj i Mali Lošinj bit će povezane s povratnim putovanjima s četvrtog mola tršćanske luke.

Kako je objavio portal Udinetoday.it, da bi se došlo do najtraženijih turističkih destinacija na istarskoj obali Slovenije i Hrvatske može se pogledati raspored koji je dostupan na web stranici www.libertylines.it ili nazvati call centar na broj telefona 0039 0923 022022.

-Vrlo smo zadovoljni što možemo nastaviti lijepi odnos s Regijom Friuli i ponosni na činjenicu da je prepoznata kvaliteta naše ponude. Naša tvrtka se već godinama smatra liderom u sektoru brzih pomorskih veza zahvaljujući nizu najsuvremenijih usluga, neophodnih za razvoj turizma u područjima za kojima vlada velika potražnja, izjavio je za Udinetoday.it generalni direktor Liberty Linesa, Luca Morace.

POREČ: Audicije za upis u osnovnu glazbenu i plesnu školu

Likovna udruga Poreč 17. lipnja otvara izložbu “Mediteran”