in

Počeo Sajam poduzetništva u Poreču – svi plodovi domaćih proizvođača na jednom mjestu

Foto Silvano Bartolić
Foto Silvano Bartolić

Sajam poduzetništva otvoren je danas, 4. listopada, na porečkom Trgu slobode gdje se održava u sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču. Sunčano i lijepo vrijeme privukli su brojne domaće i strane posjetitelje da razgledaju i kupe proizvode nekih od dvadesetak OPG-ova, malih poduzetnika i proizvođača domaćih proizvoda.

Sajam su po otvaranju posjetili i štandove obišli zamjenik gradonačelnika Elio Štifanić i pročelnica gradskog Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo Morena Mičetić Fabić.

Osim predstavljanja malih proizvođača, održavaju se i kreativne radionice za djecu i prigodno predstavljanje izlagača i glazba uz DJ-a.

Kreativne radionice za djecu – izrada suvenira od lavande i kamena na rasporedu su u petak, subotu i nedjelju u 17 sati.

Sajam traje do nedjelje 6. listopada, a bit će otvoren svakog dana od 10 do 19 sati.

Sajam poduzetništva jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, priopćeno je iz gradske uprave.

POREČ: Noćas divljao ulicama pod utjecajem 1,68 promila

Pokradena butiga u Labincima!