in

Poreč: Besplatna radionica “Upravljanja poslovnim stresom za žene Swich Off Stress”

Foto Udruženje obrtnika Poreč

U organizaciji poslovnog centra Lift Up iz Poreča, u četvrtak, 20. siječnja 2021. u Obrtničkom domu u Poreču s početkom u 18:00 sati održati će se besplatno predavanje na temu upravljanja poslovnim stresom za žene pod nazivom „Swich Off Stress!“ koju će voditi Sandra Mraović Deković, utemeljiteljica ovog poslovnog centra i specijalist za ljudske potencijale u suradnji s Annom Aigner, tjelesno orijentiranom terapeuticom.

Predavanje je namijenjeno svim poslovnim ženama koje se pitaju kako održati potrebnu razinu energije tokom cijelog dana te kako prepoznati i razvijati vlastite resurse kojima će osigurati stress free kulturu u svom poslovnom i privatnom okruženju. Polaznice će se upoznati s ključnim okidačima stresa u poslu i životu te postupku kreiranja individualnih strategija suočavanja sa stresom. 
Prijava obavezna putem web stranica: https://liftup.hr/switch-off-stress-predavanje/, upitom na e-mail adresu: info@liftup.hr ili pozivom na
broj: +385 99 845 3827 i +385 91 762 40 20. Broj polaznica je ograničen radi poštivanja svih propisanih epidemioloških mjera.

najljepša okućnica u Funtani božić advent

FUNTANA: Proglašeni pobjednici natječaja “Svjetlost Adventa” – Evo tko ima najljepšu okućnicu i balkon

vatrogasci Poreč

Požar napuštene kuće u Musaležu