in

POREČ: Besplatna radionica za poduzetnike – „Kreiranje sadržaja i komunikacija na društvenim mrežama“

© Ivor Mažar

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u srijedu 26.04. u vremenu od 12 do 15 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Kreiranje sadržaja i komunikacija na društvenim mrežama“. Radionicu će voditi Marija Mažar, vlasnica Alura obrt za PR, marketing i evente, predavačica na Visokoj poslovnoj školi PAR – Internetsko brendiranje i marketing. Osim toga Marija ima višegodišnje iskustvo na uspješnim projektima u domeni marketinga kao što su: inpiraONA Talk Show s Marijom Mažar, Stilueta, THORAX itd.

Prijavite se za sudjelovanje u radionici i otkrijte kako kreirati sadržaj koji privlači pažnju i kako komunicirati poštujući načela različitosti društvenih mreža.

Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu anita.lakoseljac@porec.hr najkasnije do utorka 25.04. do 12 sati.


Ovo je samo jedna u ciklusu radionica za poduzetnike koje Poduzetnički inkubator Poreč organizira u travnju, svibnju i lipnju ove godine. Više detalja dostupno je na facebook stranici Poduzetničkog inkubatora Poreč.

Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2?, objavio je Grad Poreč.

Za Dan grada Poreča LUP pripremio likovnu izložbu

NE DIRAJ NE OBJAVLJUJ

Dani tehničke ispravnosti motocikala – Besplatne kontrole od danas, 24. travnja