in

POREČ: Otvori obrt i ostvari pravo na bespovratna sredstva za samozapošljavanje

Foto Grad Poreč

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 28. listopada 2022. u Domu obrtnika, s početkom u 11 sati održat će se prezentacija na temu odabir obrta kao oblika poslovnog subjekta i mogućnost financiranja kroz bespovratna sredstva.

Imate poduzetničku ideju? Želite otvoriti poslovni subjekt? Zašto otvoriti obrt? Koje su prednosti i nedostaci obrta? Kako do bespovratnih sredstava? Koji su izvori financiranja? Kako napisati dobar poslovni plan?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dat će Gabrijela Božić Radessich, dipl.oecc. s dugogodišnjim iskustvom rada u području poreza i računovodstva (Dom obrtnika d.o.o.) i Marijana Kordić, magistrica struke smjera gospodarstvo EU, s višegodišnjim iskustvom u prijavi na natječaje za bespovratna sredstva i vlasnica obrta za poslovno savjetovanje „MK Vizual“.

-Navedena edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, zaključuje se u priopćenju Grada Poreča.

Dalibor Petrinić - Foto Facebook

Predavanje u Poreču “Zdravlje je temelj poslovnog uspjeha”

“Putopriče: pozdrav iz Poreča”: Ako volite putovati i želito to podijeliti s drugima