in

POREČ: Uređuju se ceste na periferiji i u Novom naselju

Foto Grad Poreč

Nastavljaju se radovi asfaltiranja i uređenja prometnica, po mjesnim odborima Grada Poreča. Tako su u dogovoru i na traženje MO Varvari, ovih dana počeli radovi na uređenju prometnice između naselja Musalež i Stancija Diklić. Uredit će se i asfaltirati prometnica u duljini 500 metara. U tijeku je uređenje oborinskog kanala uz prometnicu koji će se očistiti i izraditi prepusti, nakon čega kreću radovi na samoj prometnici, a previđeni završetak je za petnaestak dana. 

grad poreč asfalt cesta kate pejnović novo naselje
Foto Grad Poreč – Ulica Kate Pejnović

Asfaltiranja su završena na području mjesnog odbora Anke Butorac gdje je asfaltiran nogostup u Ulici Kate Pejnović. Riječ je o nogostupu duljine oko 150 metra, a u sklopu radova uređeni su i prilazi pješačkim prijelazima. 

Također, izvršeni su i radovi proširenja i uređenja na pristupnim prometnicama u poslovnoj zoni Facinka i u naselju Vranići.

 Radove izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u sklopu ugovora za izvođenje asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta nogostupa i puteva, a Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavit će s investicijama i u sljedećem periodu, prema traženjima i iskazanim potrebama predstavnika mjesnih odbora i građana, objavio je Grad Poreč.

Foto Clker-Free-Vector-Images za Pixabay - Ilustracija

Obavijest! U subotu u podne oglasit će se sirene

Foto Opća bolnica Pula

Kreće širenje parkirališnih mjesta kod pulske bolnice. Evo koji će dio biti zbog toga zatvoren