in

Porečka agencija ALT Digital dobila nagradu AWWWARDS-a za 3D platformu „Umag 2021.-2030.“

Foto Grad Umag

Grad Umag i Alt Digital su za 3D platformu „Umag 2021.-2030.“, koju su javnosti predstavili 28. travnja 2021. godine, dobili prestižna priznanja od organizacije AWWWARDS, koja predstavlja jedno od rijetkih objektivnih profesionalnih tijela koje prepoznaje talente i trud najboljih web dizajnera, programera i agencija u svijetu. „Umag 2021.-2030.“ prva je stranica grada u Hrvatskoj nagrađena od strane AWWWARDS-a, a ALT Digital je prva agencija iz Istre nagrađena od strane ove prestižne organizacije.

ALT Digital i Grad Umag kandidirali su se s 3D platformom, novim razvijenim tehnološkim novitetom, za ove vrijedne nagrade te tako pristupili utrci za najbolje dizajne i razvoj web stranica. Cilj AWWWARDS organizacije jest prepoznati i promovirati najbolje od inovativnog web dizajna, a web stranice se ocjenjuju temeljem 4 kriterija: dizajn, kreativnost, korisnost i sadržaj.

AWWWARDS je ovu platformu nagradio HONORS priznanjem za visoko ocijenjene web stranice od strane komisije te drugih profesionalca iz industrije, kao i MOBILE EXCELENCE priznanjem zahvaljujući zadovoljavanju kriterija optimizacije za korisničko iskustvo, performanse, upotrebljivost i primjenu dobre prakse u izradi web stranica, što je bilo posebno zahtjevno na ovom projektu obzirom da je riječ o 3D tehnologiji na webu.

Osim navedenih priznanja, platforma Grada Umaga nominirana je i za nagradu SiteOfTheDay.

Prisjetimo se, 3D platforma „Umag 2021.-2030.“ proizvod je visoke tehnologije kojom su svi projekti na području grada dostupniji građanima, dajući im pritom mogućnost davanja ideja, sugestija i mišljenja o svakom od projekata obuhvaćenih Planom razvoja Grada Umaga 2021.-2030. Novom suvremenom 3D platformom želja je Grada Umaga, kao lokalne vlasti, prvenstveno detaljno prezentirati plan svih budućih projekata na vizualno jednostavan način, pružajući građanima uvid u što realnijem formatu.

Osnovni cilj ove platforme jest komunikacija s građanima, koji su za svaki projekt uključeni svojim stavovima, razmišljanjima i prijedlozima. Svaki je zaprimljeni prijedlog putem sustava platforme upućen gradskim stručnim službama te uključen u analizu i obradu, objavio je Grad Umag.

SAmanj u Pazinu - Foto Usluga Pazin

U utorak 5. listopada svi na pazinski samanj

institut za poljoprivredu i turizam poreč

Institut poziva na treću radionicu projekta WINTER MED