in

Porečki brend ISTARSKI SUPERMARKETI definitivno odlazi u povijest

Foto Tanja Kocijančić

Trgovački lanac Istarski supermarketi uskoro više neće imati taj naziv, nego će svi marketi dobiti naziv svog novog vlasnika – Studenca iz Omiša. Prošle godine na proljeće upravo je dalmatinski Studenac kupio ovaj istarski lanac supermarketa koji je s godinama postao vrlo uspješan i raširen i koji tijekom sezone ima više od stotinu trgovina diljem Istre.

No, iako je akvizicija obavljena još lani na proljeće, butige po Poreču i dalje su zadržale naziv Istarski supermarketi.

Budući da su neke trgovine ovog lanca po Istri već dobile naziv Studenac, na kućne adrese stizali su promotivni letci s tjednom akcijskom ponudom posebno za IS, a posebno za Studenac – iako se radi o istoj firmi. Od Nove godine i ta će praksa prestati.

Poslali smo upit omiškom Studencu kada će promijeniti naziv na ulazu u butige kojih u Poreču ima nekoliko.

-Istarski supermarketi uskoro će postati Studenac, trenutno se nalazimo u tranziciji i promjena je u tijeku. Spomenuto će se odvijati tijekom prvog tromjesečja 2020. godine. Do sada smo odradili rebranding na samo 4 lokacije, a u planu imamo to isto za sve ostale postojeće lokacije.
Distribucija materijala Istarskih supermarketa prema kupcima će prema planu biti ukinuta nakon 1. siječnja.
Ujedno koristimo ovu priliku da sve naše kupce pozovemo da uživaju u pogodnostima velikih popusta za početak godine na našim lokacijama.
Također, voljeli bismo ih pozvati da postanu dio COOL Studenac obitelji – sve što trebaju učiniti je preuzeti svoju karticu na blagajni te svaki tjedan iskoristiti brojne COOL pogodnosti, doznajemo od Nine Marković, konzultantice u tvrtki Dialog komunikacije koja predstavlja Studenac.

Više pročitajte u našem članku od lani:

https://www.istriaterramagica.eu/novosti/gospodarstvo/porec-omiski-studenac-preuzima-istarske-supermarkete-s-vise-od-100-ducana/


NOVIGRAD: S plaže ukradene škale za ulazak u more

Za kraj Adventa u Poreču Opća opasnost, Febra, The A!, Gordan Gregurović, dječje predstave, besplatno klizanje…