in

POREČU: Otvorene prijave na panel raspravu „Poticanje poduzetništva na lokalnoj i regionalnoj razini“

Dom obrtnika Poreč

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu 13. listopada 2021. u Domu obrtnika Poreč, s početkom u 13.00 sati održati će se panel rasprava „Poticanje poduzetništva na lokalnoj i regionalnoj razini“.

Na panel raspravi sudjelovati će predstavnici Grada Poreča, Istarske razvojne agencije, Udruženja obrtnika Poreč, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula koji će svojom raspravom otvoriti značajne teme poticanja poduzetničkog duha i klime na lokalnoj i regionalnoj razini. Pozivaju se svi poduzetnici i poduzetnice te svi zainteresirani da se pridruže panel raspravi te doprinesu jačanju i daljnjem razvoju poduzetništva u okruženju i šire.

Panel rasprava  je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta i poštivanja epidemioloških uvjeta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice: 

https://forms.gle/EGs4kFo4NFsLdb8X7 do srijede 13. listopada do 09.00 sati.

Ova panel rasprava jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2021. koju već četvrte godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva.

nogometaši jadran poreč seniori

Velika pobjeda seniora Jadrana protiv Pazinke, juniori slavili uz neobičan gol

bicikl korona covid

Istra u utorak: Potvrđeno 18 novih slučajeva