in

Porezna i carinska inspekcija od petka opet u pojačanim kontrolama fiskalizacije

U razdoblju od 9. do 11. listopada 2020. ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom provode pojačane nadzore fiskalizacije na cjelokupnom području Republike Hrvatske.
 
 

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom provode pojačane nadzore fiskalizacije na cjelokupnom području Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja sive ekonomije i zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze. Pojačane nadzore provode ovlašteni službenici obiju Uprava samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama.

Pojačane nadzorne aktivnosti provodit će se u razdoblju od 9. do 11. listopada. Uz pojačane nadzore fiskalizacije provodit će se i postupci praćenja izdavanja i fiskaliziranja računa putem mobilnih uređaja u realnom vremenu.

Pozivju se svi građani kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1222 ili putem e-maila: javnost@carina.hr .

ISTRAMET: U noći na subotu stiže prvi od dva vala vrlo obilne kiše

Zbog promjene vremena MUP izdao upozorenje vozačima

U Mjesecu poduzetništva u Poreču edukacija „Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještajem“

U Mjesecu poduzetništva u Poreču edukacija „Održivi razvoj u upravljanju obiteljskim smještajem“