in

Poziv porečkim poduzetnicima za besplatno korištenje mentorstva u pokretanju i razvoju poslovanja

Ilustracija - Poduzetnički inkubator Poreč

Poduzetnički inkubator Poreč d.o.o. je svojim aktivnim angažmanom u projektu BOND 2 Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) stekao mogućnost pružanja usluge mentorirnja poduzetnika. S tim u vezi objavljen je poziv poduzetnicima i potencijalnim poduzetnicima za besplatnu uslugu mentorstva kroz Mrežu mentora. Ovo je prva mreža ovakve vrste koja povezuje stručnjake raznih profila iz cijele Hrvatske, a koji će biti na raspolaganju kao mentori poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja.

Za uslugu mentorstva mogu se prijaviti pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici ili fizičke osobe s namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća. Mentorska mreža sastoji se od mentora savjetnika i mentora za razvoj poslovanja, okupljenih oko jednog područja poslovne stručnosti ili sektora gospodarske djelatnosti. Mentori će usluge mentoriranja poduzetnika pružati kroz mrežu poduzetničkih potpornih institucija.

Više informacija o području mentoriranja, vrstama mentorskih usluga, procesu mentoriranja i o tome kako se poduzetnici mogu prijaviti objavljeno je na mrežnim stranicama HAMAG-BICRO Poduzetnici, prijavite se za besplatne savjete Mreže mentora u okviru projekta BOND 2 | HAMAG BICRO. Prijavni obrazac za poduzetnike također se nalazi u navedenoj objavi, a možete ga preuzeti i ovdje.

Poduzetnici ili potencijalni poduzetnici s područja Poreča mogu se prijaviti podnošenjem prijavnog obrasca Poduzetničkom inkubatoru Poreč d.o.o. na adresu e-pošte morena.micetic@porec.hr Broj korisnika ove usluge je ograničen stoga je važna pravovremena prijava, objavio je Grad Poreč.

Foto Umjetnička škola Poreč

Dan Umjetničke škole Poreč slavi se koncertom u bazilici

Foto Istarska županija - Festival zavičajnosti u Fažani 2023.

Festival zavičajnosti u Fažani okupio istarske osnovnoškolce