in

Prijavite se za brzi optički internet koji stiže u Općinu Kaštelir-Labinci

Sjedište Općine Kaštelir-Labinci i pošte/Foto Tanja Kocijančić

Do kraja 2023. godine Hrvatski Telekom će stanovnicima Poreča i susjednih općina, među kojima su i Kaštelir-Labinci, omogućiti optički internet, odnosno brzi ili ultra brzi širokopojasni pristup internetu. i odlična je vijest da radovi na novoj infrastrukturi kreću početkom veljače. Ovo je izvrsna prilika i veliki napredak u svijetu tehnologije za ovdašnje stanovništvo, pa pozivamo ljude da se u što većem broju prijave za novi priključak. Svi koji su zainteresirani za izvedbu priključka za brzi internet na svom objektu molimo da se prijave na mail prikljucak-porec@t.ht.hr

Prednosti optičkog interneta su brojne, jer njegova se brzina ne može mjeriti s onom koja je do sad bila dostupna na ovom području. Stoga još jednom pozivamo sve stanovnike s područja Općine Kaštelir-Labinci da se na gore navedeni mail što prije prijavite za izvedbu priključka i budete među onima koji idu ukorak s modernizacijom, s obzirom da će uvođenje širokopojasnog pristupa internetu imati nemjerljiv značaj u kvaliteti života ovdašnjih stanovnika i unaprijediti poduzetništvo i gospodarske djelatnosti.

Vjerujemo da će stanovnici Općine Kaštelir-Labinci prepoznati sve prednosti koje nudi ovaj izvrsni projekt te da će u velikom broju pokazati interes za priključivanjem na novu, suvremenu mrežu optičkog interneta, priopćeno je iz Općine Kaštelir-Labinci.

Foto MUP - Ilustracija

Radari u Istri u četvrtak 2. veljače

kriminal internet cyber

UMAG: Nasjela i ostala bez novca. Dala im sve podatke, pa MUP opet šalje upozorenje