in

TAR-VABRIGA: Prijavite se za priključak na širokopojasni internet

Ilustracija - Foto Gerd Altmann za Pixabay

Hrvatski Telekom izvijestio je da je na području Općine Tar-Vabriga u tijeku izgradnja širokopojasne infrastrukture koja će za sve potencijalne korisnike (stanove, poslovne i javne korisnike) na tzv. „bijelim“ adresama osigurati brzi i ultra-brzi širokopojasni pristup nove generacije (eng. Next Generation Access – NGA). Nositelj projekta Hrvatski Telekom d.d. (HT) sklopio je u rujnu 2020. godine ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava kojim se HT obvezao provesti projekt razvoja širokopojasne infrastrukture za područje Grada Poreča i okolnih općina. U samoj Općini Tar-Vabriga omogućit će se priključak za 716 „bijelih“ adresa. Grafički prikaz adresa koje su obuhvaćene ovim projektom dostupan je na službenim web stranicama Općine Tar-Vabriga.

ISKAZIVANJE INTERESA GRAĐANA

Svi zainteresirani mještani pozivaju se da iskažu interes za izgradnju privoda/priključka za njihov objekt i jave se putem mail adrese prikljucak-porec@t.ht.hr.

Mještanima koji iskažu interes izvesti će se privod do objekta potpuno o trošku izvođača radova, kao pripremu za buduće priključenje na optički internet, te se time ne obvezuje korisnika na ugovaranje usluge, već će on to moći u bilo kojem trenutku te s bilo kojim operaterom koji nudi usluge optičkog interneta na tom području.

Foto Franz za Pixabay - Ilustracija

Dam-daš: Porečki volonteri u akciji. Prijavite se na radionicu “Uvod u birdwatching”

lisice policija uhićenje mup

Mora u zatvor: Policija ga zaustavila a on im krenuo bježati. Ozlijedio i policajku