in

U Mjesecu poduzetništva u Poreču o javnom poslovanju i brendiranju

U okviru programa manifestacije „Mjesec poduzetništva u Poreču“, u ponedjeljak 14. listopada u Poduzetničkom inkubatoru Poreč održana je edukacija u na temu “Javni nastup u poslovanju i brendiranju”, koja je okupila petnaestak sudionika. Edukaciju je vodila Marijeta Matijaš, prof., stručnjakinja za poslovnu komunikaciju, a polaznice su mogle saznati kako javni nastup utječe na poslovanje i brendiranje proizvoda, usluga, ali i njih kao poduzetnica. Veći dio predavanja bio je posvećen govorniku kao jednom od sedam važnih elemenata koji čine svaki javni nastup, a polaznicama je posebno približena tema koja mnoge koči u javnom nastupanju, a to je strah. Bilo je još riječi o govoru, neverbalnoj komunikaciji, publici, poruci, okolini i uvjetima te tehničkim elementima koje je predavačica Marijeta Matijaš detaljno opisala u svojoj knjizi Umijeće javnog nastupa koju je i ukratko predstavila polaznicama, priopćeno je iz gradske uprave.

Poduzetnička je akademija, u prvom redu, namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Grada Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati. Ovo je treća od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje se tijekom ove godine održavaju u Poreču.

Edukacije Grad Poreč provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba u sklopu Projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Bira se novi ravnatelj Gradske knjižnice Novigrad

Predložite dobitnike Nagrade Sv. Mauro – prijave otvorene