in

U srijedu u Poreču počinje PromoArh – Na jednom mjestu najnoviji trendovi u graditeljstvu, opremanju i uređenju

Foto Tanja Kocijančić - Ilustracija

Poreč u jesen ulazi kao točka spajanja ključnih igrača iz sektora graditeljstva, opremanja i uređenja – počinje PromoArh 2023.

U bogatom jesenskom programu Grada Poreča svoje mjesto je potvrdio PromoArh, međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja, koji u svom trećem izdanju ponovno dolazi u dvoranu Žatika. Jedini sajam graditeljstva, opremanja i uređenja u Istri spreman je za svečano otvorenje u srijedu 20. rujna. U tri dana trajanja sajma, u porečkoj dvorani Žatika na 2.500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora, okupit će se više od 90 domaćih, ali i europskih izlagača iz Slovenije, Italije, Austrije, Njemačke i Češke.

Bogata sajamska ponuda, koja uključuje čak više od 250 svjetskih brendova, i ove je godine usmjerena na najnovije tehnologije, usluge i trendove u graditeljstvu, ali i izmjene zakonske regulative. Izlagačima pruža prostor za istraživanje trendova, razmjenu ideja i ostvarivanje vrijednih kontakata, a posjetiteljima da na jednom mjestu, od renomiranih stručnjaka, iz prve ruke dobiju informacije i savjete o proizvodima, uslugama i novitetima, kao i ideje za svoje projekte.

PromoArh 2023. u srijedu u 10 sati svečano će otvoriti Željko Uhlir, državni tajnik Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, nakon čega će se okupljenima obratiti i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, zamjenica župana Istarske županije Jessica Acquavita, predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić, predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Robert Momić te Nina Dražin Lovrec, predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Za više informacija o sajmu, posjetite službenu stranicu sajma PromoArh ili pišite na info@promoarh.com.

bevemo andemo tz tar vabriga

TZO TAR-VABRIGA poziva na vinsku šetnju „Bevemo & Andemo“. Prijave otvorene

Centar za građanske inicijative Poreč dugine boje pučko otvoreno učilište

POREČ: LGBTIQ+ festival Homo, fešta! i ove godine donosi šarolik program