in

Usluga Poreč uspješno odradila sezonu: O čistoći brinula mala, ali jako vrijedna vojska radnika

Foto Usluga Poreč - Ilustracija

Iza nas je još jedna uspješno odrađena sezona i na tome zahvaljujemo svim našim vrijednim djelatnicima, ali i korisnicima, poručuju iz tvrtke Usluga Poreč.

Odlični turistički rezultati i povećana frekvencija gostiju i turista svake godine izravno utječu na povećanje količina odloženog otpada, pa tako i ove godine. Govoreći o svojim ovosezonskim rezultatima iz komunalne tvrtke Usluga Poreč poručuju da kontinuirano provode analize i u kontaktu su s ostalim akterima u turizmu kako bi osigurali uslugu koja će zadovoljiti potrebe na terenu.
-Iako to može biti izazovno, aktivirali smo dodatne timove koji su radili neprekidno tijekom cijelog dana kako bi osigurali brzo i učinkovito prikupljanje otpada. Njihova brza reakcija i izvanredna predanost omogućili su da ulice našeg grada i ove sezone budu uredne i čiste, čemu svjedoče i pozitivni komentari gostiju i korisnika usluga, kažu iz Usluge.

Statistički podaci ove sezone govore sami za sebe. Dosad je prikupljeno ukupno 5.477 tona odvojenog otpada, što u tom razdoblju predstavlja postotak odvojenosti od čak 44%. Svakodnevno čistoću grada i okolnih općina održavalo je 30 pometača, dok je na sakupljanju i selekciji otpada radilo 100 djelatnika, odnosno 15 timova skupljalo je različite vrste otpada. Ovo je jasan pokazatelj posvećenosti djelatnika i visoke kvalitete usluga koje Usluga Poreč pruža.

U idućim mjesecima Usluga Poreč planira daljnje poboljšanje svojih usluga i infrastrukture. U planu su nova ulaganja koja će osigurati još bržu i efikasniju obradu otpada s ciljem smanjenja negativnog utjecaja na okoliš i poboljšanja održivosti poslovanja.

-Hvala svima na odličnoj suradnji, ali i podršci u ostvarenju zajedničkog cilja, a to je da Poreč ostane prepoznat po čistoći i urednosti svojih javnih površina, zaključuju iz Usluge.

Foto Karate klub Finida

Porečka Finida domaćin 24. Eurocup Istria 2023., međunarodnog karate turnira

La Mula de Parenzo suveniri - Foto Grad Poreč

POREČ: Uskoro ćemo moći kupiti suvenire sa stihovima pjesme “La mula de Parenzo”