in

Višnjanac Mateo Žiković i Larisa Brljafa iz Poreča osvojili nagradu za najbolje direktore

Foto Aminess Novigrad

U  kategoriji za najbolju direktoricu hotela s 5 zvjezdica za 2023. godinu nagrađena je Larisa Brljafa iz Maistre, direktorica hotela Lone u Rovinju. Za najboljeg direktora hotela s 3 ili 4 zvjezdice za 2023. godinu proglašen je Mateo Žiković iz Aminess Hotels & Resorts, direktor hotela Maestral u Novigradu. Žiri je dodijelio i posebnu nagradu za posvećenost kvaliteti usluge, a nju je osvojila Belinda Božanja iz Valamar Riviere, direktorica hotela Argossy.

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) organizirala je dodjelu godišnjih nagrada u turizmu s ciljem nagrađivanja pojedinaca za izniman doprinos i utjecaj na razvoj hotelske industrije – i upravo je direktor hotela Aminess Maestral iz Novigrada, Mateo Žiković, proglašen za najboljeg direktora hotela u Hrvatskoj u kategoriji 3 i 4 zvjezdice na 25. Kongresu hotelijera koji je održan u Zagrebu.

Foto Aminess Novigrad
Foto Aminess Novigrad – Mateo Žiković s nagradom

Odabir je stigao od strane kolega i stručnjaka iz najveće i najreprezentativnije udruge hotelijera u Hrvatskoj koja više od 30 godina uspješno zastupa interese gotovo 400 hrvatskih hotela i ostalih turističkih objekata, kojima upravlja 180 pravnih osoba iz cijele Hrvatske, što ovu nagradu čini još vrjednijom.

Direktor Aminess Maestral Hotela Mateo Žiković istaknuo se svojom iznimnom posvećenošću poslovnoj izvrsnosti i njegovanju kvalitetnih odnosa unutar svojeg tima. Njegov ključni doprinos u ostvarivanju strateškog plana, vizije i misije hotelske grupacije Aminess te uzajamno poštovanje i suradnja s kolegama iz kompanije i svim zaposlenicima hotela, rezultirala je značajnim unaprjeđenjem poslovanja, kako u operativnom aspektu, tako i u postizanju financijskih ciljeva. 

Prilikom preuzimanja UPUHH-ove godišnje nagrade za najboljeg direktora hotela za 2023. godinu, Žiković je izjavio: “Iznimno sam ponosan i zahvalan na ovoj nagradi koja za mene ima poseban značaj. Još od početaka svoje karijere u turizmu vođen sam strašću prema ovom sektoru”, pa dodao “Ova nagrada nije samo moj osobni uspjeh, već rezultat predanosti i zajedničkog truda cijelog našeg tima u hotelu Aminess Maestral iz Novigrada. Svi mi uvijek težimo izvrsnosti, a ova nagrada dodatno potvrđuje da smo na pravom putu,”, navodi se u priopćenju prostiglom iz hotelske kuće Aminess.

Foto Zdravi grad Poreč - dr. Slavko Sakoman

Dr. Sakoman u Poreču s mladima o štetnosti konzumiranja droge i sigurnom odrastanju

Foto Odbojkaški klub Poreč

Odličan nastup porečkih odbojkašica: Vikend s tri pobjede