in

Vodnjanski Infobip traži pripravnike i poziva studente na inženjersku praksu

Jedna od najvećih hrvatskih IT kompanija, Infobip, projekt osnivača i glavnog direktora Silvija Kutića, najavio je u petak otvaranje dviju pripravničkih pozicija za nedavno diplomirane IT-ovce i studente informacijskih tehnologija. Tvrtka sa sjedištem u Vodnjanu prima 25 kandidata iz regije (Hrvatske i BiH) za program ‘Software Engineer’ (u trajanju od 10 tjedana) i ‘Presales Engineer’ (2-tjedni program), a prijave su otvorene do 7. veljače za studente preddiplomskog i dodiplomskog studija te nedavno diplomirane iz područja IT-a, objavio je portal Lider.

Iz kompanije poručuju da je program dio strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere na stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja i studentima omogućuje da razvijaju karijeru, steknu globalno iskustvo i rade na projektima od svjetskog značaja.

– Program prakse je prilika da privučemo kvalitetne mlade ljude, omogućimo im zanimljive projekte, specifična tehnička znanja i priliku da osjete što znači raditi u globalnoj IT firmi. Infobipovo okruženje je multikulturno, imamo 1400 zaposlenih stručnjaka i razvojne timove u više zemalja, a klijenti su nam globalni – od najinovativnijih kompanija iz Silicijske doline, preko najvećih banaka u Aziji do ridesharing kompanija poput Ubera. Donedavno se AI, Machine Learning, chatbotove, IOT, VR/AR doživljavalo kao “buzzworde”, a danas te tehnologije imaju apsolutno smislenu i opravdanu primjenu, i postaju realna potreba – i zato će projekti na našem programu prakse biti upravo iz tih područja. Mogućnost da mlada osoba radi i uči na taj način, fantastična je prilika za ulazak u jedan doista drukčiji svijet – izjavio je Izabel Jelenić, CTO Infobipa.

Više pročitajte na portalu Lider.media.

ZBOG GRIPE: U posjet pacijentima pulske bolnice mogu samo zdravi - i to sa zaštitnim maskama

ZBOG GRIPE: U posjet pacijentima pulske bolnice mogu samo zdravi – i to sa zaštitnim maskama

Gradska knjižnica Novigrad osniva Čitateljski klub za odrasle

Gradska knjižnica Novigrad osniva Čitateljski klub za odrasle