in

VRSAR: Predavanje “Protokol događanja u praksi” za istarske poslovne žene

Foto udruga poslovnih žena KRUG - obranak Istra u ZEC-u u Kontiji

U organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG Ogranak Istra, uz pokroviteljstvo Općine Vrsar, Turističke zajednice Vrsar i Kampa Polidor Funtana, a u suorganizaciji HGK – Županijske komore Pula, u Vrsaru je održana radionica Protokol događanja u praksi.

U Znanstveno edukativnom centru Kontija (ZEC) zainteresirane poduzetnice s područja Vrsara, Funtane i okolice, pozdravio je pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Vrsar Slobodan Vugrinec, zahvalivši organizatorima na odabiru Općine kao mjesta za održavanje aktualne i zanimljive radionice. Znanstveno edukacijski centar Kontija, financiran je iz EU projekta „KLIM Kontija – Limski Zaljev“, a voditeljica centra Tea Štifanić naglasila je kako je vodilja postojanja ZEC-a povratak čovjeka prirodi te edukacija. Naime, u sklopu ZEC-a Kontija razvija se i znanstveni turizam, rekla je direktorica Turističke zajednice Općine Vrsar Klara Trošt Lesić.

Predsjednica HGK – Županijske komore Pula Jasna Jaklin Majetić istaknula je kako u Istarskoj županiji djeluju brojne poduzetnice koje se bave organizacijom sajmova, manifestacija i drugih događanja koje imaju potrebu za edukacijom ovakvog tipa te pozvala okupljane da koriste usluge HGK i mogućnost udruživanja tvrtki kroz Udruženja i Zajednice HGK.

Predsjednica KRUGA Ogranka Istra Gordana Restović predstavila je rad i djelovanje Udruge Krug te ujedno zahvalila potpredsjednici Ogranka Katji Ukušić (Polidor Camping Park Funtana) na inicijativi za organizaciju radionice te pokroviteljstvu.

Predavačica Tina Tödtling, autorica je knjige Protokol događanja u praksi, a svoje bogato radno iskustvo stekla je, između ostalog, kao voditeljica Ureda protokola četiri hrvatska predsjednika (F. Tuđman, S. Mesić, I. Josipović i K. Grabar – Kitarović).

Tödtling je poduzetnice upoznala s protokolom događanja u praksi, načinima predstavljanja i pozdravljanja uzvanika, oslovljavanjem, običajima, pravilima odijevanja, prikladnim odabirom poslovnih poklona i dr., dajući pritom praktične smjernice i savjete za uspješnu i kvalitetnu organizaciju događanja, priopćeno je iz HGK-a.

ljekarna-trg-slobode-porec-prosinac-2021-foto-tanja-kocijancic.jpg

Dežurstvo ljekarni u Poreču u studenom nedjeljom i praznikom

kriminal internet cyber

OPREZ! Neovlaštena investicijska društva lažiraju potvrde Hanfe i varaju građane