in

Za porečke tvrtke i obrte: 1. listopada prezentacija EUROPSKE PODUZETNIČKE MREŽE

Foto Tanja Kocijančić

U cilju doprinosa razvoju porečkih poduzetnika i obrtnika, koji zapošljavaju preko 10 tisuća ljudi i koji su u razdoblju od jedne godine otvorili više od 2.000 novih radnih mjesta, Grad Poreč organizira prezentaciju Europske poduzetničke mreže (EEN) koja će se održati u utorak, 1. listopada, u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Poreču na adresi Žbandaj 34a, s početkom u 13 sati.

Europska poduzetnička mreža (www.een.hr) pruža potporu i savjet gospodarstvenicima diljem Europe u cilju maksimalnog iskorištavanja mogućnosti Europske Unije i jedinstvenog europskog tržišta, a sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija.

Prezentaciju Europske poduzetničke mreže održati će STEP RI, znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci koji je ujedno i partner mreže, priopćeno je iz Grada Poreča.

Želite započeti s izvozom? Tražite nove dobavljače? Tražite partnere za EU projekte? Europska poduzetnička mreža omogućava vam da na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražite partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Osim kupaca možete potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i partnere za europske projekte.

Prezentacija je namijenjena obrtnicima, vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom. Prijave su otvorene do ponedjeljka 30. rujna 2019. do 12 sati ili do popunjavanja mjesta.

PRIJETIO NOŽEM: Policija uhitila lopova odmah nakon razbojstva

VABRIGA: Počinju treninzi korektivne gimnastike