in

Žensko poduzetništvo: Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci?

Nakon uspješno održanih edukacija i predavanja u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u četvrtak,  31. listopada od 16 do 18 sati, u Poduzetničkom inkubatoru održana je edukacija na temu Od ideje do realizacije – tko su moji klijenti i kupci, koju je vodila Sanela Dropulić, direktorica i osnivačica Ženskog poduzetničkog centra.

Poduzetnička akademija prvenstveno je namijenjena ženama s ciljem jačanja ženskog poduzetništva na području Poreča, ali i poduzetnicima, te svima onima koji to žele postati. Ovo je četvrta od pet edukacija u ciklusu Poduzetničke akademije koje se tijekom ove godine održavaju u Poreču. Edukacije Grad Poreč provodi u suradnji sa Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba u sklopu Projekta Grad – prijatelj ženskog poduzetništva.

Održana edukacija posljednja je aktivnost u ovogodišnjem izdanju manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, koju po drugi puta organizira Grad u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu su se svakodnevno održavale razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, priopćeno je iz gradske uprave.

NK Jadran Poreč: Seniori osvojili bod na Krku, Vice Miljanić postigao 10. gol

Više od 500 sudionika na ovogodišnjem Mjesecu poduzetništva u Poreču