in

Grad Novigrad objavio natječaj za financiranje udruga iz proračuna

Novigrad - Foto Tanja Kocijančić

Grad Novigrad poziva udruge koje imaju područje djelovanja na njegovom području ili korisnike iz Novigrada koje su programski usmjerene na rad na prioritetnim područjima da prijave svoje programe i projekte za financiranje iz gradskog proračuna za 2024. godinu. Prioritetna područja su:

  • Zaštita životinja, poljoprivreda, ribarstvo, šumarstvo i lovstvo
  • Prevencija i zaštita zdravlja
  • Razvoj civilnog društva
  • Zaštita i promicanje prava osoba s invaliditetom
  • Sport, rekreacija i tehnička kultura
  • Provođenje aktivnosti i akcija s djecom i za djecu u njihovom slobodnom vremenu.

Ukupna vrijednost natječaja je 34.700,00 eura. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 200,00 eura a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 4.500,00 eura (ovisno o prioritetnom području koji se financira).

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa ističe 21.2.2024. godine. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti više programa/projekta u okviru ovog Natječaja, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više projekata unutar istih ili drugih prioritetnih područja Natječaja. Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama www.novigrad.hr

pixabay solarni paneli sunčane elektrane

VRSAR: Općina sufinancira izradu glavnog projekta za solarnu elektranu. Javni poziv u tijeku

poreč

Porečki Maximvsi osvojili niz medalja na 2. kolu Kvarnerske lige u atletici