in

Grad Poreč i ove godine financira uklanjanje azbesta. Natječaj u tijeku

Foto TZ Poreč

Grad Poreč već sedmu godinu nastavlja s provedbom nagrađivanog projekta „Moj Poreč bez azbesta“, kojim financira uklanjanje pokrova koji sadrže azbest s objekata na području Poreča. Kako je interes građana za navedeni program vrlo velik, te su upiti građana česti, Grad Poreč-Parenzo je i ove godine u svom proračunu osigurao sredstva u iznosu od 13.400,00 eura, te odlučio raspisati novi natječaj.

I ove će godine građani, prijavom na javni natječaj, moći ostvariti pravo na bespovratna sredstva u iznosu od 13,27€/m2 uklonjenog krovnog pokrova koji sadrži azbest, odnosno do maksimalnog iznosa od 1.327,00 € po objektu.

Natječaj je otvoren od 30. siječnja do 23. veljače 2024. godine.

Tekst natječaja i prateći obrasci nalaze se OVDJE , a za vrijeme trajanja natječaja svi materijali mogu se podignuti i u pisarnici Grada Poreča na adresi Obala m. Tita 4.

-Pozivaju se građani da se prijave na ovaj natječaj, jer uklanjanjem azbestnih krovova pridonosimo očuvanju zdravlja, stvaramo ljepši ugođaj, čuvamo okolinu, te doprinosimo načelu održivog razvoja našeg grada, poručuju iz Grada Poreča.

Foto Policijska uprava istarska

NA METI PREVARANATA: Istarska policija održala predavanje “Zaštitimo naše noniće”

Bez vode u srijedu 31. siječnja nekoliko porečkih ulica