in

Grad Poreč objavio javni poziv za kandidaturu za Povelju “30. april”

Foto Grad Poreč - Povelja 30. april 2022.

Grad Poreč objavio je javni poziv za predlaganje kandidata za Povelju ,,30. april“ u 2023. godini.
Pravo predlaganja kandidata za priznanje, koje dodjeljuje Gradsko vijeće u 2023. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča.
Predlagatelji mogu svoj prijedlog dostaviti na adresu: „Grad Poreč-Parenzo – Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja“, do zaključno 30. ožujka 2023. godine.
Osim imena i prezimena, odnosno naziva i adrese kandidata, prijedlog mora sadržavati: životopis, radna i životna dostignuća, a za pravne osobe osnovne podatke te posebne razloge zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.

Povelja „30. april“ se dodjeljuje povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča-Parenzo, pojedincima iz zemlje i inozemstva za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa ili tima, bilo individualno ili unutar neke pravne osobe te udrugama i drugim pravnim osobama koje su svojim idejama i njihovim realizacijama doprinijele promicanju imena Grada Poreča i kvalitetnijem stvaranju njegova imidža u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i drugo).

Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo.

Foto Općina Vrsar

VRSAR: U tijeku sanacija kamenih škrila u starom gradu. Promet je zbog toga ograničen

Foto Biciklistički klub Poreč

Porečki biciklisti uspješno odradili Kras Kross MTB maraton u Mireni