in

Grad Poreč raspisao natječaje za projekte civilnog društva i udruga u poljoprivredi

Gradska palača - Foto Grad Poreč

Grad Poreč raspisao je natječaje za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture, sporta i rekreacije i socijalne skrbi, te za financiranje programa i projekata udruga u području poljoprivrede.

Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture, sporta i rekreacije i socijalne skrbi objavljuje i provodi Upravni odjel za društvene djelatnosti. Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule. Natječaj je objavljen danas, 9. siječnja, a rok za podnošenje prijava traje do 09. veljače 2023. godine.  

Sve informacije dostupne su na http://www.porec.hr/prva.aspx?stranica=97417&j=CRO

Upravni odjel za gospodarstvo i EU fondove Grada Poreča otvorio je natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede. Dio natječajne procedure provodi se također u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule. Rok za podnošenje prijava traje do 09. veljače 2023.  

Svi detalji dostupni su na linku  http://www.porec.hr/prva.aspx?stranica=97415&j=CRO

Sjedište županije u Puli - Foto Istarska županija

Županija objavila natječaj za projekte iz područja zdravstva i socijalne skrbi za 110.000 eura

Rampa uz Ulicu Olge Ban

POREČ: Usluga poziva građane da dođu po propusnicu za prolaz ulicom uz Park Olge Ban