in

Gradski čelnici u najluđoj noći obišli porečke hitne službe

Porečki gradonačelnik Loris Peršurić zajedno sa svojim zamjenikom Eliom Štifanićem i predsjednikom Gradskog vijeća Zoranom Rabarom, obišao je u novogodišnjoj noći dežurne službe u gradu – Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč, Uslugu Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč, te tim Sanitetskog prijevoza Poreč.

Ovaj je gradonačelnikov obilazak u Silverstarskoj noći postao već tradicionalan, a prilika je to da se obiđu dežurne službe, kako one koje brinu za sigurnost građana, tako i za one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno, za pojedince, obitelji i društvo u cjelini. – I ove će godine novogodišnja noć biti drugačija od mnogih dočeka na koje smo navikli ranijih godina. Želimo dati podršku dežurnim službama u našem gradu, rekao je gradonačelnik.

Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju što manje intervencija, priopćeno je iz gradske uprave.

policija

Otkriven kradljivac novca iz hotelske kase

NK Arne Peruški - Foto MIJAT GAVRAN

Marčana: NK ARNE PERUŠKI zasluženo jesenski prvak 2. ŽNL