in

Porečki Lionsi za Božić donacijama pomogli više od sto potrebitih na Poreštini

Foto Lions klub Poreč

Lions klub Poreč je pred Božić dodijelio poklone udrugama i potrebitim pojedincima na Poreštini. Na osnovu rezultata tradicionalnog Lions bala u povodu kojeg smo na balu i od donatora prikupili 7.000 eura i od prodaje božićnih ukrasa na štandu za Božić 1.100 eura, donijeli su odluku kome će donirati prikupljena sredstva.

Foto Lions klub Poreč
Foto Lions klub Poreč

Ove godine tradicionalno pomažemo udrugama na Poreštini, Sigurnoj kući, Centru za inkluziju, Udomiteljskoj udruzi „Oaza“, Društvu invalida. Također smo dodijelili pomoći članovima porečke Udruge slijepih, njih 25, potom putem Centra za socijalni rad Poreč za sedam najugroženijih obitelji s malom djecom. Putem Društva invalida Poreč dodijelili smo pomoć majci s petero djece, od kojih je jedno dijete s invaliditetom, a za tri člana Društva smo osigurali drva za zimu. Donirali smo sredstva i Feruču Lazariću, slijepom planinaru za njegov novi podvig u osvajanju vrhova Anda.

Računamo da smo našim donacijama pomogli oko 100 pojedinaca u potrebi što nam je izuzetno drago jer vođeni sloganom „Dobro je činiti dobro“ na najljepši način smo obilježili ovogodišnji Božić jer smo ga uljepšali najpotrebitijima, poručuju iz Lionsa.

Uz veliku donaciju Alena i Gorana Bučanovića, koju su donirali putem Lionsa Domu za starije Poreč, zadovoljni svojim humanitarnim radom završavaju ovaj prvi dio Lions godine.

-Zahvaljujemo svi donatorima, sponzorima zbog kojih ove ne bi bilo moguće kao i Gradu Poreču koji nam uvijek pomaže u našim aktivnostima. Hvala našim članovima koji su vrijedno radili cijele godine da bi mogli sve ovo i ostvariti, navodi Lions klub Poreč.

pješački prijelaz

Istarska policija najavila akciju s ciljem zaštite pješaka

Foto Grad Poreč

Kupite Novogodišnju lutriju! Time pomažete Društvu invalida Poreč, a možete osvojiti i glavnu nagradu od 1.660,70 €