in

I U ISTRI – Danas se ponavljaju izbori na mjestima koja su imala višak glasačkih listića

ZBOG viška listića u glasačkim kutijama, izbori za lokalnu vlast danas se ponavljaju u pet općina, dva grada i šest županija. Birališta su otvorena od 7 do 19 sati, a za glasanje vrijede ista epidemiološka pravila kao i prošle nedjelje. 

U Općini Donja Voća, u Varaždinskoj županiji, ponavljaju se izbori za župana, Županijsku skupštinu, općinskog načelnika i Vijeće na biračkom mjestu br. 6, u tamošnjoj Osnovnoj školi.

U općini Marčana, u Istarskoj županiji, ponavljaju se izbori za općinskog načelnika na biračkom mjestu br. 8 Loborika, Župna kuća.  

U Općini Župa dubrovačka, u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, izbori za općinskog načelnika ponavljaju se na biračkom mjestu br. 3. Petrača.

Izbori za načelnika ponavljaju se i u Općini Gunja, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, i to na biračkom mjestu br. 2 Gunja.

U istoj županiji, u općini Trpinja, ponavljaju se izbori za zamjenika župana iz reda pripadnika srpske nacionalne manjine na biračkom mjestu br. 1 Trpinja.

Cijeli članak pročitajte na https://www.index.hr/vijesti/clanak/danas-se-ponavljaju-izbori-na-mjestima-koja-su-imala-visak-glasackih-listica/2278057.aspx

Bez vode 24. svibnja okolica Poreča

Istra – Nedjelja uz sve negativne briseve!