in

Istarski stožer donio odluku o nastavi od 3. svibnja – Maturanti se vraćaju u školske klupe

Dino Kozlevac - Foto Istarska županija

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije, u II. polugodištu školske godine 2020./2021. – od 3. do 7. svibnja 2021. godine.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije – Stožer civilne zaštite Istarske županije donosi Odluku:

od 3. svibnja do 7. svibnja 2021. godine – u svim osnovnim školama na području Istarske županije, nastava za predmetnu nastavu, više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda, odvijat će se prema MODELU C, nastava na daljinu (online).

od 3. svibnja do 7. svibnja 2021. godine – u svim osnovnim školama nastava u razrednoj nastavi na području Istarske županije, za niže razrede od I. do IV., nastavlja se odvijati prema MODELU A,

nastava u školi od 3. svibnja do 7. svibnja 2021. godine – u svim srednjim školama na području Istarske županije, nastava će se odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu (online);

od 3. svibnja do 7. svibnja 2021. godine – u svim srednjim školama na području Istarske županije za maturante, nastava će se odvijati prema MODELU A, nastava u školi (uživo) – s pripadajućom praksom.

VRSAR: Predstavnici UAB-a načelniku uručili zahvalnicu

poreč dvorana žatika cijepljenje

POREČ: Cijepljenje u dvorani Žatika u petak